BORSA USPJEŠNA U LAKTAŠIMA I DUBROVNIKU

12. veljače 2018.

Proteklog vikenda judo klub “Borsa” zabilježio je nastupe na dva međunarodna judo turnira održana u Laktašima i Dubrovniku.
Natjecanje u Dubrovniku okupili je 250 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Dubrovnik:

Zlato: Martino Ćorić i Ana Bošnjak

Srebro: Ivano Marić

Bronca: Aneta Kraljević i Dominik Marić

Natjecanje u Laktašima okupilo je oko  750 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 

Laktaši:

Zlato: Ana Ujdur, Jure Zovko i Helena Čule.

Srebro: Marija Zelenika (srebro i u konkurenciji starijih), Ana Ujdur (konkurencija starijih), Ivan Jozeljić i Helena Čule (konkurencija starijih).

Bronca: Mario Jozeljić, Helena Čule (seniorke) i Ana Zovko.

Judo klub “Borsa” je u Laktašima osvojio pehare za najuspješniju ekipu kadeta, 3.mjesto u ekipnom poretku juniora, 5.mjesto u sveukupnom poretku, a Helena Čule proglašena je za najbolju kadetkinju turnira.


Napomenimo i to da je judo klub “Borsa” nedavno zablistao i u izboru za najbolje sportaše i sportske kolektive grada Mostara za 2017. Monika Zadro proglašena je najuspješnijom mlađom djevojčicom, Petar Zadro najuspješniji senior i Željko Zadro najuspješniji trener. Judo klub “Borsa” dobio je priznanje za izvanredna sportska dostignuća i promociju sporta i Bosne i Hercegovine u svijetu – u 2017. JK Borsa je organizirala najmasovniju sportsku manifestaciju „Borsa open 2017“ uz sudjelovanje predstavnika iz 30 svjetskih zemalja (129 klubova) i 1036 natjecatelja.


KOMENTARI