O zaštićenim područjima kantona Sarajevo, dipl. ing. šumarstva Elma Karović

Download podcast

Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine promovira projekte koji u svojoj biti imaju zadaću, a samim tim i aktivnosti jačanja javne svijesti o značaju zaštite okoliša, energijske učinkovitosti i zaštiti prirode. Radi postizanja sustavne i cjelovite zaštite okoliša i energijske učinkovitosti potrebito je podignuti svijest javnosti o značaju svih komponenti.


Stoga Običan radio u svojim emisijama uz potporu Fonda za zaštitu okoliša FBiH u okviru projekta pod nazivom „Medijsko podizanje svijesti javnosti o zaštiti okoliša“ daje svoj doprinos.


U našoj današnjoj emisiji s nama je bila dipl. ing. šumarstva Elma Karović s kojom smo razgovarali O zaštićenim područjima kantona Sarajevo. Gospođa Elma Karović kazala nam je koja su to zaštićena područja kantona Sarajevo, kako se kategoriziraju zone pod zaštitom, i što to u praksi znači, na koje projekte su naročito ponosni, te može li se podizanjem medijske svijesti javnosti utjecati na očuvanje zaštićenih područja prirode. Više detalja o spomenutoj temi poslušajte u našoj emisiji.

Comments(0)

Log in to comment