O zagađenosti zraka u BiH i gradu Tuzli, gđa. Džemila Agić

Download podcast

Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine promovira projekte koji u svojoj biti imaju zadaću, a samim tim i aktivnosti jačanja javne svijesti o značaju zaštite okoliša, energijske učinkovitosti i zaštiti prirode. Radi postizanja sustavne i cjelovite zaštite okoliša i energijske učinkovitosti potrebito je podignuti svijest javnosti o značaju svih komponenti.


Stoga Običan radio u svojim emisijama uz potporu Fonda za zaštitu okoliša FBiH u okviru projekta pod nazivom „Medijsko podizanje svijesti javnosti o zaštiti okoliša“ daje svoj doprinos.


U našoj današnjoj emisiji s nama je bila gđa. Džemila Agić s kojom smo razgovarali O zagađenosti zraka u BiH i gradu Tuzli. Gospođa Džemila Agić kazala nam je kakva je kvaliteta zraka što se tiče grada Tuzle, jeli zagađenje zraka u našoj zemlji alarmantno, koji su to veliki zagađivači zraka, što vlasti rade kako bi poboljšale kvalitetu života građana BiH kada je riječ o zagađenju zraka, te što čovjek kao pojedinac može učiniti kako bi se poboljšala kvaliteta zraka! Ako i Vi želite znati kolika je zagađenost zraka u našoj zemlji poslušajte našu emisiju.

Comments(0)

Log in to comment