O projektu Instaliranje solarnih panela u planinskim farmama u cilju unaprijeđenja proizvodnje autohtonog sira iz mijeha iz zaštite okoliša, prof. dr.sc Jerko Pavličević

Download podcast

Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine promovira projekte koji u svojoj biti imaju zadaću, a samim tim i aktivnosti jačanja javne svijesti o značaju zaštite okoliša, energijske učinkovitosti i zaštiti prirode. Radi postizanja sustavne i cjelovite zaštite okoliša i energijske učinkovitosti potrebito je podignuti svijest javnosti o značaju svih komponenti.

Stoga Običan radio u svojim emisijama uz potporu Fonda za zaštitu okoliša FBiH u okviru projekta pod nazivom „Medijsko podizanje svijesti javnosti o zaštiti okoliša“ daje svoj doprinos.

U našoj današnjoj emisiji s nama je bio prof. dr.sc Jerko Pavličević s kojim smo razgovarali O projektu Instaliranje solarnih panela u planinskim farmama u cilju unaprijeđena proizvodnje autohtonog sira iz mijeha iz zaštite okoliša. Prof. dr.sc Jerko Pavličević otkrio nam je detalje o projektu Instaliranje solarnih panela u planinskim farmama u cilju unaprijeđenja proizvodnje autohtonog sira iz mijeha iz zaštite okoliša, trebaju li se mladi ljudi baviti stočarstvom, te tako ostati u našoj zemlji! Što je to zanimljivo otkrio prof.dr.sc Jerko Pavličević poslušajte u našoj emisiji.

Comments(0)

Log in to comment