O NAMA

Običan radio d.o.o. Mostar pokriva područje Hercegovine na frekvencijama 106,5 MHz i 105,3 MHz i prvi je ili drugi radio po slušanosti u gradovima Mostaru i Širokome Brijegu te u općinama Čitluk, Čapljina, Stolac i Ravno te dio općine Ljubuški. Radio se sluša i na području Republike Hrvatske u Metkoviću, Opuzenu i Vrgorcu.

Bitno je naglasiti da smo od 27. lipnja 2016. godine počeli s novom licenciranom njemačkom programskom shemom Powerplay, za što smo obučili naše osoblje. To je pridonijelo povećanju razine kvalitete programa kao i vlastite produkcije poglavito segmenta reklama.

Paralelno smo radili na uvođenju novih suvremenijih metoda usluga marketinga što je prouzročilo modernije pružanju komercijalnih usluga. Međutim, i pored toga, Običan radio ostao je povoljan glede cijena za svoje klijente.

Pored same radio difuzije paralelno jačamo naše djelovanje i na drugim medijima tako da imamo website www.obican.ba, Facebook stranicu Običan radio Mostar 106.5 i 105.3, i naš radio možete slušati i online.

Važno je napomenuti kako je u neovisnome istraživanju javnoga mnijenja u projektu „Prvi radio Hercegovine“ iz 2014. godine, koji je obuhvatio šest općina, a kojega je sprovela tvrtka X-net d.o.o. Mostar, Običan radio zauzeo uvjerljivo prvo mjesto.