Sajsi MC i Frenkie udružili snage i predstavili soundtrack noćnog života

Na iznenađenje brojnih regionalnih hip-hop fanova, jedan od ponajboljih bosansko-hercegovačih repera, Frenkie te beogradska reperica Sajsi MC predstavljaju zajedničku suradnju u novom singlu i videospotu “Svi”.

Vijest o suradnji oboje su gotovo pa iznenada predstavili putem svojih društvenih mreža, no ideja kao takva postoji već duže vrijeme. Frenkie i Sajsi MC poznaju se dugi niz godina, a intenzivno su počeli surađivati na projektu “Red Bull Raplika”, gdje je beogradska reperica, pravog imena Ivana Rašić, bila sutkinja i voditeljica. Upravo je tu započeo dogovor o suradnji, a Frenkijev suradnik – producent Indigo, zadužen i za produkciju zamjećenih regionalnih hip-hop albuma, “Egzil” i “Putanja”, kreirao je beat koji im se svidio na prvu te su ubrzo krenuli s radom na pjesmi.

https://www.youtube.com/watch?v=fKzDypix-mU 

Ističu kako je pjesma klupskog karaktera i očekuju da će postati soundtrack noćnog života. Svjesni su da će njihova suradnja na prvu biti iznenađenje brojnim fanovima u regiji, ali im je upravo taj trenutak iznenađenja iznimno drag. Tekst pjesme napisali su zajedno, a u pratećem videospotu se uz njih pojavljuju i Tijana Rašić, Ivanina sestra i suradnica te Ina Čano, umjetnica i model.

Spomenuti videospot sniman je u sarajevskom studiju Spektroom, produkciju i fotografije potpisuje Nikola Blagojević, scenografiju i organizaciju Lea Petrović-Numić,  direktor fotografije je Jasmin Spahić, kojeg je vjerno pratio Amer Beganović, dok je za montažu bio zadužen Danko Bevanda (BLOKvideo).

Comments(0)

Log in to comment