Red Hot Chili Peppers počinju raditi na novom albumu

Frontmen Red Hot Chili Peppersa Anthony Kiedis otkrio je kako s bendom uskoro ulazi u studio kako bi radili na pjesamama za novi album.

Još od svjetske turneje 2016. na kojoj su promovirali album “The Getaway” RHCP su se dosta uspješno sakrili od svijeta medija. Nakon što od strane benda u zadnje vrijeme nije bilo puno plasiranih informacija, tajnovitost je prekinuo Anthony Kiedis otkrivši New York Postu kako još ovog mjeseca namjeravaju krenuti sa snimanjem novog materijala. Izjavu za američke novine, Kiedis je dao prošli tjedan za vrijeme održavanja njujorškog Fashion Weeka.

Najavljeni album će biti Red Hot Chili Peppersovo dvanaesto studijsko izdanje i njihov treći album u postavi koju čine: Anthony Kiedis kao pjevač, basist Flea, bubnjar Chad Smith te gitarist Josh Klinghoffer.

Basist benda, Flea nedavno je najavio kako je odlučio ispričati, odnosno – napisati svoju priču, pa bi fanovi “ljutih papričica” već ove jeseni bi trebali moći zaviriti u knjigu s memoarima jednog od najpoznatijih basista današnjice.

Comments(0)

Log in to comment