Paul McCartney ima još jednu glazbenu novost – videospot za singl “Fuh You”

Nakon albuma i koncerta u New Yorku, s live YouTube prijenosom, Paul McCartney ima još jednu glazbenu novost – videospot za singl “Fuh You”. Paul McCartney prošli je tjedan predstavio svoj najnoviji album “Egypt Station” na kojem se nalazi 14 novih originalnih pjesama, a jedna od njih danas je dobila svoje ekranizirano izdanje.

Pjesma “Fuh You” donosi suvremeni pop zvuk nekadašnjeg člana megapopularnih The Beatles, a prateći video spot možete pogledati u nastavku teksta.

https://www.youtube.com/watch?v=CWYlWvtEyio

Album “Egypt Station” dolazi pet godina nakon njegovog zadnjeg albuma “NEW”. Zanimljiva informacija je i da je naslovnica albuma zapravo jedna od slika (istog naziva) koju je McCartney sam napravio i time pokazao svoj talent i za slikanje.

Cijeli album kao da predstavlja svojevrsni film o putovanju. Između prve pjesme s albuma, instrumentala naziva “Station I”, te zadnje, instrumental “Station II”, pjesme pokazuju kako McCartney opisuje određeno mjesto i trenutak prije transporta na sljedeću lokaciju. Stanice na putu, među ostalim, uključuju i svevremensku himnu u njegovom stilu (People Want Peace), kao i akustične meditacije o njegovom životu danas (Happy With You). Uz do sad predstavljene pjesme “Fuh You”, “Come On To Me” i “I Don’t Know”, vidimo da se radi o veoma zanimljivom putovanju kroz različite glazbene ere i lokacije.

Album se snimao na potezu London – Los Angeles – Sussex. Produkciju potpisuje Greg Kurstin (Adele, Beck, Foo Fighters), osim jedne pjesme za čiju produkciju je zaslužan Ryan Tedder (OneRepublic).

Comments(0)

Log in to comment