Luce predstavila pjesmu o praštanju i prihvaćanju

"'Proći će' je jedna od onih pjesama koje su dugo 'kuhale' u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s 'Proći će'.

Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti", o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica Luce. 

Pjesma 'Proći će' šesti je singl kojim Luce najavljuje 'Susret', svoj album prvijenac, koji se u izdanju Menarta očekuje početkom listopada. Nakon toga će uslijediti i njegova koncertna promocija, 19.10. u velikom pogonu Tvornice kulture. 

Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa se već sad najavljuje da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja, priopćeno je iz Dallas recordsa. 

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivan, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku. 

Comments(0)

Log in to comment