Danijela i Jole s novim hitom "Na granici"

Pjesmu "Na granici" izvode Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu su i dijelove same serije.

Poslušajte i pogledajte:

Danijela i Jole - Na granici

Pjesmu su napisali veliki stvaratelji mnogih hitova. Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, autor glazbe Tonči Huljić uz kojeg aranžman potpisuje i Leo Škaro.

Izvode ju Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu se vide i dijelovi same serije.

Na setu spota Danijela Martinović je izjavila: "Jole i ja često pjevamo na našim privatnim druženjima, a evo sada će i ljudi prvi put vidjeti kako to izgleda."

Kako se radnja serije odvija u selu Lokvica koje se nalazi na granici između Hrvatske i BiH, tako se i spot snimao na tom seta pa su se tim povodom i popularni pjevači prisjetili nekih svojih anegdota s graničnih prijelaza. Jole je ispričao: "Mogu reći da imam samo pozitivna iskustva, ali možda sam u ovoliko puno godina i puno kilometara, možda sam dva tri puta čekao nešto na granici, možda pola sata, sat vremena, ali inače nemam problema."

Pjesma će po svemu sudeći biti još jedan hit u opusu pjevača i pjevačice, kao i autora te još jedan u nizu proistekao iz uspješnih TV serija Nove TV.

Comments(0)

Log in to comment